Shop / Όργανα Γυμναστικής / Κωπηλατικές Μηχανές

  • slide
  • SellisBike - Κωπηλατική DKN® Water Rower Riviera
  • SellisBike - Κωπηλατική DKN® Water Rower Riviera
  • SellisBike - Κωπηλατική DKN® Water Rower Riviera
  • SellisBike - Κωπηλατική DKN® Water Rower Riviera
  • SellisBike - Κωπηλατική DKN® Water Rower Riviera

Κωπηλατικη DKN® Water Rower Riviera

€1070.00  €919.00

Αναμένεται

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τις διαθεσιμότητες των προϊόντων μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sellisbike.gr για να σας ενημερώσουμε.

Due to the current Covid-19 situation, we cannot guarantee the availability of our products. Please contact us at info@sellisbike.gr before ordering.

Η Κωπηλατική Νερού Riviera της DKN Technology® έχει σχεδιαστεί προκειμένου η κίνηση και η αντίστασή της να προσομοιώνει εκείνη της κωπηλασίας σε βάρκα, προσφέροντας τα σωματικά και ψυχικά οφέλη της κωπηλατικής άσκησης.
H DKN Technology® έγινε αρχικά γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τις καινοτόμες πλατφόρμες δόνησης, οι οποίες γυμνάζουν και ενδυναμώνουν όλο το σώμα. περισσότερα

Κατασκευαστής : DKN Technology
Κατηγορία : Κωπηλατικές Μηχανές

Tags : Κωπηλατικές Νερού, Κωπηλατικές Μηχανές

Η Κωπηλατική Νερού Riviera της DKN Technology® έχει σχεδιαστεί προκειμένου η κίνηση και η αντίστασή της να προσομοιώνει εκείνη της κωπηλασίας σε βάρκα, προσφέροντας τα σωματικά και ψυχικά οφέλη της κωπηλατικής άσκησης.H DKN Technology® έγινε αρχικά γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τις καινοτόμες πλατφόρμες δόνησης, οι οποίες γυμνάζουν και ενδυναμώνουν όλο το σώμα.Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Βέλγιο και το όνομά της συναντάται σε υψηλής ποιότητας εξοπλισμούς γυμναστικής για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση. Ανθεκτικότητα, κομψός σχεδιασμός και υψηλές επιδόσεις, είναι κάτι που μπορείτε να περιμένετε από κάθε προϊόν της DKN!
Η Κωπηλατική Νερού Riviera της DKN®  έχει σχεδιαστεί προκειμένου η κίνηση και η αντίστασή να προσομοιώνει εκείνη της κωπηλασίας σε βάρκα, προσφέροντας όλα τα οφέλη της κωπηλατικής άσκησης.Ενεργοποιήστε περισσότερο από το 80% της μυικής σας μάζας, βοηθώντας τόσο στην εκγύμναση όσο και στην ενδυνάμωση των μυών ενώ παράλληλα καταναλώνετε πολύ περισσότερες θερμίδες σε σχέση με οποιοδήποτε μηχάνημα αερόβιας άσκησης.
Η Κωπηλατική Riviera διαθέτει κονσόλα φιλική προς το χρήστη, στην οποία απεικονίζονται όλα τα σημαντικά δεδομένα της άσκησης όπως οι επαναλήψεις, ο χρόνος, η απόσταση, οι θερμίδες που έχετε καταναλώσει και το επίπεδο του καρδιακού παλμού σας (προαιρετικά).
Η προπόνηση με μία κωπηλατική νερού είναι χαμηλής επιβάρυνσης, καθώς ενεργοποιεί όλο το σώμα από τους αγκώνες μέχρι τα γόνατα και τους μηρούς σε μία πλήρους εύρους κίνηση.Οι κανόνες των επαναλήψεων στη Riviera ισχύουν για τη δυναμική της πραγματικής κωπηλασίας, καθώς αυτός ο εξοπλισμός έχει πραγματικά κουπιά. Αυτά στεγάζονται στην ενσωματωμένη δεξαμενή, δημιουργώντας ένα «σφόνδυλο νερού». Όταν ο χρήστης τραβάει τις λαβές, τα κουπιά ωθούν το νερό!
Η αντίσταση του νερού δημιουργείται καθώς η φτερωτή περιστρέφεται στο δοχείο. Η ομοιόμορφη μάζα του νερού προσφέρει αυθεντική αντίσταση, κατανέμοντας το φόρτο ισόποσα σε όλο το σώμα. Όσο πιο γρήγορα κωπηλατείτε τόσο πιο μεγάλη είναι η αντίσταση και αντίστροφα.Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το επίπεδο έντασης ανάλογα με την ποσότητα νερού. Το δοχείο δέχεται έως και 17 λίτρα.
Η Κωπηλατική Riviera της DKN® διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη παλμών.Χρησιμοποιήστε τον λοιπόν σε συνεργασία με την ειδική ζώνη στήθους που πωλείται χωριστά, ώστε να μετράτε το επίπεδο του καρδιακού παλμού σας ανά πάσα στιγμή και με μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη διάρκεια της άσκησης.Τιμή: 29,00€
Ο απαιτούμενος χώρος και η αποθήκευση του εξοπλισμού είναι σημαντικοί παράγοντες στην αγορά οποιουδήποτε οργάνου γυμναστικής στο σπίτι.Η Water Rower Riviera αποθηκεύεται σε κάθετη θέση, όχι μεγαλύτερη από μία καρέκλα και μπορεί άμεσα να επανέλθει σε θέση άσκησης για μία σύντομη προπόνηση!

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Αποστολές προς το εξωτερικό προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται.

Σε περιπτώσεις αποστολής μικρών δεμάτων υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με Courier (Γενική Ταχυδρομική) και υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής.

Σε περιπτώσεις αποστολής μεγάλου όγκου δεμάτων, οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται με μεταφορικές εταιρίες. Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Ποδήλατα και όργανα γυμναστικής καθώς και άλλα αντικείμενα μεγάλου όγκου ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή. To κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη. Ρωτήστε μας για ένδειξη κόστους για αποστολή στην περιοχή σας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.

Tα ποδήλατα παραδίδονται μονταρισμένα, ρυθμισμένα και συσκευασμένα με φυσαλίδες και χαρτόνια, έτοιμα προς χρήση ώστε να ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση.

Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εκάστοτε μεταφορικής, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ισως σας ενδιαφέρουν επίσης...

Σχετικα προϊοντα
. . .

Με πάνω απο 80 χρόνια
στον χώρο του ποδηλάτου
εμπιστευθείτε μας με σιγουριά

Δειτε το ιστορικο μας

Επικοινωνία με την SellisBike

Μιληστε μας

+ 30 27510 21511
+ 30 27520 99544

Ναύπλιο, Αργους 54, 21100
Άργος, Νικηταρά 13, 21200