Sellis Bike - Όροι Χρήσης

Σελλής Άργος

Sellis Bike - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


To ηλεκτρονικό κατάστημα sellisbike.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, και τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου θεωρείται ότι έχει διαβάσει προσεκτικά και αποδεχτεί πλήρως και ανεπιφύλακτα, σε κάθε περίπτωση που κάνει επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος sellisbike.gr. Το sellisbike.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των όρων χρήσης, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του χρήστη / επισκέπτη, πλην της δημοσιεύσεώς τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του.

Υποχρεώσεις επισκεπτών
Ο χρήστης / επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος sellisbike.gr υποχρεούται :
- Να μη χρησιμοποιεί το δίκτυο του ηλεκτρονικού καταστήματος sellisbike.gr για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του sellisbike.gr για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.
- Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής πνευματικά δικαιώματα τρίτων.
- Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος sellisbike.gr καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.
- Να παρέχει πλήρη και ορθά στοιχεία εγγραφής τα οποία καταχωρούνται κατά τη διάρκεια της εγγραφής και για τα οποία παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης.
- Να ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του πελάτη, το sellisbike.gr έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του.
- Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες του sellisbike.gr.
- Να παρέχει ορθά στοιχεία πληρωμής και παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στo ηλεκτρονικό κατάστημα sellisbike.gr

Το sellisbike.gr παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password), το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email) και γενικότερα τον λογαριασμό τους (useraccount). Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το sellisbike.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το sellisbike.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

Ιδιότητα Μέλους
Με την αποδοχή αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων εγγυάστε ότι είστε άνω των 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα για να μπορείτε να καταρτίζετε και να συμβάλλεστε σε νομικές συμβάσεις κατά τον ισχύων νόμο. Αν δεν κατέχετε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

Τρόποι Πληρωμής
Η SellisBike σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Alpha E Commerce


Ασφάλεια Συναλλαγών
Το sellisbike.gr σε καμία περίπτωση ΔΕΝ έχει πρόσβαση και ΔΕΝ αποθηκεύει στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί, και κατά οποιονδήποτε τρόπο, τα οικονομικά στοιχεία των πελατών του (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών). Ολες οι συναλλαγές και πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιούνται με απ' ευθείας ανακατεύθυνση (redirection) στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της Alpha bank.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Σε περίπτωση που η παραγγελία, μετά από σχετική επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων, ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή πριν την εκτέλεσή της, το ποσό αποδεσμεύεται άμεσα από το σύστημα της Alpha bank με την οποία συνεργαζόμαστε.
Κατά την καταχώρηση στοιχείων που αφορούν στην ενοικίαση ποδηλάτου ή εξοπλισμού, καμία εγγύηση ή δέσμευση χρηματικού ποσού δε θα ζητηθεί στη διαδικασία της κράτησης, παρά μόνο με την φυσική παρουσία του πελάτη στο κατάστημα με την απόκτηση του ενοικιαζόμενου προϊόντος.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται κατά την διαδικασία της εγγραφής σας στην ιστοσελίδα sellisbike.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Δεν δημοσιεύονται και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

Πνευματικά Δικαιώματα
Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο sellisbike.gr όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος sellisbike.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιονδήποτεπροϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του sellisbike.gr. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής είναι ιδιοκτησία του sellisbike.gr και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας . Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων.
Τα ενημερωτικά δελτία (newsletters) τα οποία ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του sellisbike.gr λαμβάνει εθελοντικά με την εγγραφή του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του sellisbike.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το sellisbike.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης της εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Όρια Ευθύνης
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το sellisbike.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στις οποίες προβαίνει με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα sellisbike.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει αλλά δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος σε άλλο ιστότοπο παρέχεται για δική σας διευκόλυνση και το sellisbike.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις ρυθμίσεις ασφαλείας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ιστοτόπων αυτών.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Το sellisbike.gr καταβάλει αδιάκοπες προσπάθειες για την ακριβή περιγραφή των προϊόντων και τη συνεχή ενημέρωση σας σχετικά με αυτά, παρ’ όλα αυτά δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή ανακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από τις κατασκευάστριες ή μεταφορικές εταιρίες.
Το sellisbike.gr έχει τα περισσότερα προϊόντα του άμεσα διαθέσιμα και αυτά που δεν είναι διατίθενται εντός 15 ημερών με ενημέρωση προς τον πελάτη για την ακριβή ημερομηνία διαθεσιμότητας τους.

Υπαναχώρηση - Πολιτική επιστροφών ακυρώσεων
Το sellisbike.gr στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρει τη δυνατότητα της επιστροφής των προϊόντων της παραγγελίας σας.
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με το οποίο έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Απαραίτητο κρίνεται το να βρίσκεται η συσκευασία του στην αρχική της κατάσταση.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να το προϊόν να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, ή τιμολόγιο).
Ακύρωση επιβεβαιωμένης παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνσή σας, γίνεται δεκτή μόνο μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την αποστολή της. Αν η ακύρωση γίνει αφού έχει ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας, τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα.

Παραδόσεις
Οι παραδόσεις γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική) καθώς και μεταφορικές εταιρίες οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή που διαμένετε.Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει ή τα παραλαμβάνετε από τη μεταφορική εταιρία της επιλογής σας.
Oι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 11:00 π.μ. αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη ημέρα. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 11:00 π.μ. η διαδικασία δρομολογείται μια μέρα αργότερα.
Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών υπάρχει πιθανότητα επιπλέον χρέωσης ανάλογη με το βάρος της αποστολής.
Για υπέρβαρες αποστολές παρακαλείστε να επικοινωνείτε μαζί μας για την εύρεση οικονομικότερης λύσης για την αποστολή των προϊόντων σας.
Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% Φ.Π.Α.

Επικοινωνία με την SellisBike

Μιληστε μας

+ 30 27510 21511
+ 30 27520 99544

Ναύπλιο, Αργους 54, 21100
Άργος, Νικηταρά 13, 21200